lopende band

De reuzeomheining werd opgericht in 2014, bepaalden wij om de Reuzeomheining te maken om een transnationale innovatieonderneming te zijn, door het idee van ‚Goed Product te nemen, realiseerden de Prijsdienst‘ en aan het gehele georiënteerde aandeelsysteem.

Onze hoofdzaken zijn het onderzoek en ontwikkelen zich, opbrengst en verkopen de omheining van het draadnetwerk, intelligente omheining, gabiondoos, de omheining van de kettingsverbinding en andere soorten de producten van het draadnetwerk.

 

Onze Producten worden hoofdzakelijk gebruikt op woon, villa's, stadions, wegen, spoorwegen, gevangenissen, luchthavens, rivieren en andere gebieden.

 

Wij hebben het kwaliteitsbeheersysteem ISO9001 overgegaan: 2008, milieubeheersysteem ISO14001: 2004, bedrijfsgeneeskundigen en veiligheidsbeheerssysteem GB/T28001: 2011.

 

Wij hebben meer dan 10 landen en gebieden, hoofdzakelijk de Verenigde Staten, Rusland, Australië, Japan, en Frankrijk uitgevoerd.

 

 

Hebei Giant Metal Technology co.,ltd fabriek productielijn 0

OEM / ODM

De Technologieco. van het Hebei kan Reuzemetaal, Ltd OEM de dienst verlenen, zijn Onze hoofdzaken het onderzoek en ontwikkelen zich, opbrengst en verkopen de omheining van het draadnetwerk, intelligente omheining, gabiondoos, de omheining van de kettingsverbinding en andere soorten de producten van het draadnetwerk.

Hebei Giant Metal Technology co.,ltd fabriek productielijn 0

R & D

De „reuzeomheining heeft“ constante inspanningen geleverd om nieuwe producten te ontwikkelen. De vangrail is gebaseerd op de traditionele vangrail, die wordt vernieuwd, gevernieuwd en verfraaid.


Nochtans, onder het gebouw van de verfraaiing van de vangrail, de „Reuzeomheining“ eerst en vooral, wordt de veiligheid van vangrail overwogen. Hoog - worden het kwaliteits hot-dip gegalvaniseerde staal, de dik gemaakte pijpen en de zware basis gebruikt in de productie. Na de installatie, zijn de stabiliteit en de veiligheid van de vangrail op de weg gewaarborgd. Ten tweede, is het weerspiegelende effect van de vangrail uiterst goed, wat bestuurders verschillend maakt voelen tijdens het veilige drijven bij nacht Mooie weg!

Hebei Giant Metal Technology co.,ltd fabriek productielijn 0

Hebei Giant Metal Technology co.,ltd fabriek productielijn 1

Hebei Giant Metal Technology co.,ltd fabriek productielijn 2

Laat een bericht achter